Comanda

 Bijuteriile pe care le gasiti pe blogul mireillebijoux.blogspot.com sunt realizate manual din pietre semipretioase:ametist, ametrin, cuart, granat,rodonit,jasp,ochi de tigru, agat etc, perle si argint 925, fir argintat(placat cu argint), cupru emailat.
Creatiile mele in mare parte sunt unicate , dar unele piese pot fi refacute in serii mici in masura in care mai am aceleasi pietre sau le pot inlocui de comun acord.
Realizez si comenzi speciale personalizate in functie de dorintele dvs:pietre, culori, model.
In cazul in care doriti sa comandati ceva de pe blog, imi puteti scrie pe adresa de e-mail dinumireille@gmail.com  , puteti suna la 0744571791 , 
sau imi puteti lasa comentarii pe pagina produsului dorit.

   Taxa de livrare si expeditie:

Incepand cu data de 15 ian 2012, comenzile de minim 100 de lei vor fi livrate GRATUIT (doar prin Posta Romana). Pentru comenzile mai mici de 100 de lei, taxa de livrare este de 10 lei.

Prin taxa de expeditie se inteleg cheltuieli de ambalare, taxa de transport a coletului si taxa de mandat postal ramburs.

Puteti opta si pentru expediere urgenta, prin curier, cu plata la destinatie. Daca doriti expedierea prin curier specificati acest lucru in IN MOMENTUL IN CARE PLASATI COMANDA. Luati in calcul faptul ca pretulul unui colet cu ramburs prin curier costa in jur de 40 de lei !!! Din acest motiv, ne rezervam dreptul de a trimite prin curier rapid doar clientilor nostrii de indredere. Returnarea unui astfel de colet pe motiv de neridicare ar fi mult prea costisotoare. Multumim pentru intelegere.


Va multumesc pentru interes!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails